januari 21, 2016

AANKOOP

Bij de aankoop van een woning of appartement komt veel kijken. Zo krijgt u te maken met regelgeving omtrent hypotheekverstrekking, onderhandelingen inzake de aankoop, bouwtechnische aspecten, juridische aspecten van de koopakte etc.

Ik bied volledige begeleiding aan kopers bij de aankoop van een object van A tot N (Notaris). Het begint met een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden en wensen waarna ik aan de hand van een samengesteld profiel aan de slag ga met uw zoekopdracht.

Het is voor mij de sport om een zo goed mogelijke deal voor u te sluiten. Daarbij doorlopen we samen de te ondernemen stappen, begeleid ik u tijdens de bezichtiging(en) en voer de onderhandelingen uit. Vanuit mijn expertise kijk ik met een kritische blik naar o.a. de koopakte of de bouwkundige staat van de woning en geef ik u hierbij altijd een passend advies. Het voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van een objectief en kundig advies.

Zo ondersteun ik u tijdens het aankoopproces in het maken van belangrijke (financiële) overwegingen. Ik kijk ernaar uit om een telefoontje/e-mail van u te mogen ontvangen en een vrijblijvend gesprek aan te gaan!