januari 31, 2016

VERKOOP

Staat u op het punt uw woning of appartement te verkopen? Ik bied volledige verkoopbegeleiding van A tot N (Notaris). U kunt rekenen op mijn kennis van de woningmarkt in en om Nijmegen en mijn ruime ervaring in het makelaarsvak (ruim 12 jaar).

Met de verkoop van uw woning krijgt u te maken met de waardebepaling van uw woning, het aanprijzen in de markt, onderhandelingen met aspirant-kopers of aankoopmakelaars, regelgeving omtrent de verkoop van uw woning, de koopakte en de notaris. Dit zijn zaken waarbij ik u niet alleen ontzorg maar tevens ondersteun met kundig en passend advies. Ik maak gebruik van een professioneel marketingbureau om uw woning digitaal zo aantrekkelijk mogelijk aan te prijzen op websites als Funda.

Het begint bij een vrijblijvend gesprek waarbij we samen kijken naar uw wensen en mogelijkheden. Schroom niet om contact op te nemen, ook als u misschien nog niet helemaal zeker bent over de verkoop van uw woning. Ik neem graag de verschillende opties met u door en verzeker u hierbij van een objectief advies.

Graag sta ik voor u klaar om u bij te staan in het verkoopproces en alle aspecten die daarbij komen kijken. Ik kijk ernaar uit om een telefoontje/e-mail van u te mogen ontvangen en een vrijblijvend gesprek aan te gaan!